Kondomit – maailman paras ehkäisy sukupuolitaudeille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kondomit – maailman paras ehkäisy sukupuolitaudeille

Viime aikoina on ilmaantunut uudenlaisia ​​ehkäisyvälineitä. On monia uudempia ehkäisyvälineitä naisille, joissa hormoneja. Esimerkiksi ehkäisypillereitä, minipillereitä, ehkäisypuikkoja ja paljon muuta. Mutta paras suoja on edelleen kondomi.

Kondomit eivät ainoastaan ​​suojaa raskaudelta, vaan ne suojaavat myös sukupuolitaudeilta. On monia erilaisia ​​sukupuolitauteja, jotka ovat todella vaarallisia:

  • Ensinnäkin on HIV, johon tällä hetkellä ei ole parannuskeinoa, vaikka pysyt suurin osin terveenä eri jarrutus lääkkeillä.
  • Sitten on klamydia, joka on helppo hoitaa antibiooteilla. Mutta hoitamaton klamydia voi aiheuttaa vaikeuksia lapsien saamisessa sekä miehillä että naisilla.
  • HPV (Humant papillomvirus) on virusinfektio, joka voi tarttua sekä naisiin että miehiin. Tietyt HPV-tyypit voivat aiheuttaa kohdunkaulansyövän, joten siksi tytöille tarjotaan nykyisin rokotuksen tätä vastaan.
  • Tippuri on bakteerisairaus, joka hoitamattomana voi vaikeuttaa lasten saamista sekä miehillä että naisilla. Tippuri on yleistynyt jälleen viime vuosina.

Kondomishop.fi sivustolta löytyy hyviä ja edullisia kondomeja. Osta heidän kautta ja saat nopean ja huomaamattoman toimituksen.

Tärkeää muistaa

Jotta kondomi suojaa sekä ei-toivotuilta raskauksilta että sukupuolitaudeilta, sitä on käytettävä koko yhdynnän ajan.

Käsittele kondomin varovasti, jotta se ei rikkoudu. Kondomit ovat erittäin kestäviä, mutta jos naarmutat sitä vahingossa kynnelläsi tai käytät väärää liukuvoidetta, se voi rikkoutua.

Käytä myös sopivan kokoista kondomia. Liian pieni kondomi on vaikea saada kunnolla sopimaan ja se voi helpommin rikkoutua. Jos kondomi on liian suuri, se taas helpommin voi irrota.

Varmista myös, että kondomit eivät ole liian vanhoja. Pakkauksessa on aina parasta ennen -päiväys. Tämän päivämäärän jälkeen kondomin lujuus voi heikentyä ja sen rikkoontumisriski on suurempi.

Vinkki

Kondomishop.fi sivustolta voit ostaa edullisia ja hyviä kondomeja. Heillä on nopea ja huomaamaton toimitus ja hyvät hinnat.